Kule folk søkes!

Nå gleder jeg meg mektig til å dra i gang tidenes kuleste prosjekt! Sjekk ut dette:

I forbindelse med at jeg i år skal delta i VM, synes jeg og mine to sponsorer Orange Studio og LeCharm at det er på sin plass å huske på at det bare er fire år siden jeg selv, faktisk ganske utrent,  begynte å trene til denne merkelige sporten der man skal mestre hele tre grener: svømming, sykling og løping. Og finnes det noen bedre måte å huske på dette, enn å invitere en gjeng kule folk til å debutere i et triatlon??

Det synes ikke vi!!!

Derfor søker jeg nå etter mennesker som har lyst til å prøve seg. Folk som tør. Som vil utfordre seg selv og bevege seg litt ut av komfortsonen. Det har ingen ting å si om du er en godt trent mosjonist, eller om du er totalt utrent. Det som betyr noe for oss, er at du vil gjøre din egen reise, sammen med oss, til deltakelse i Østfold triatlon den 24. juni i år. Du velger selv om du vil delta i sprint (750m svøm, 20k sykkel, 5k løp) eller normaldistanse (1500m svøm, 40k sykkel, 10k løp), og om målet ditt er å komme på pallen, eller å overleve til målstreken.

Blir du en av de utvalgte som skal delta, vil du bli coachet på alt du trenger å vite både for å trene riktig fra ditt utgangspunkt til din målsetning, og rent praktisk i forhold til hva det innebærer å delta i et triatlon.

Gjennomføringen av både treningen og konkurransen vil bli delt via sosiale medier, så du må være forberedt på å bli både omtalt, avbildet, filmet og delt – selvsagt. Det som er aller kulest med noe sånt som dette, er jo å vise frem at det går an, at det lar seg gjøre! Vi ønsker både deg som har lyst til å legge ned 20 treningstimer i uka, og deg som synes det holder med tre-fire.

Dersom du har lyst til å være med, send men en mail, og fortell litt om deg selv. Jeg trenger å vite hvor gammel du er, ditt kjønn, hvor du bor, din treningsbakgrunn og din ambisjon for deltakelse. Dersom du er aktiv mosjonist, vil jeg gjerne vite litt om hvilket nivå / hvilke tider du har, dersom du har noen.

For alle som vil vite mer om dette, ønsker jeg velkommen til et uforpliktende informasjonsmøte på Orange studio torsdag 1.2 klokken 21.00.

.. OG dersom du bare er nysgjerrig på hvordan det kommer til å gå med sprekingene som signer opp for dette; følg Vanjaja på Facebook og Instagram! Det kommer til å komme hyppige oppdateringer herfra det kommende halve året:)

Gjett om jeg gleder meg!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: