Orange Studio Tri Challenge 2018 – GAME ON!

Jeg kommer på få ting som er kulere her i verden, enn å dra med seg 17 helt forskjellige mennesker inn i et prosjekt som innebærer å trene frem mot, og gjennomføre et triatlon! Check this out:

Sommeren 2015 debuterte jeg i triatlon – jeg svømte som et strykejern og hang så vidt med på sykkeletappen før jeg avsluttet med å løpe mitt livs hardeste mil så langt på stinne bein etter syklingen. Siden har det blitt flere harde økter – og flere konkurranser. I fjor gjorde jeg det for meg fullstendig overraskende stuntet å kvalifisere meg til VM i halv-Ironman 2018 (les mer her). En bratt læringskurve, og en minst like bratt progresjonskurve!

For å markere min VM-deltakelse, har jeg i samarbeid med LeCharm og Orange Studio satt i gang et prosjekt for å introdusere denne merkelige idretten der man svømmer, sykler og løper uten opphold til målstreken til noen som er helt ukjent med triatlon. Utrolig mange har vist sin interesse for å delta – og vi har plukket ut en gruppe deltakere som under min oppfølging skal trene frem mot og gjennomføre Østfold triatlon den 24 juni i år.

Det er en sammensatt gjeng vi har plukket ut. Noen er helt utrente, noen er middels trent og noen er godt trent.. innenfor helt andre retninger enn triatlon.

Noen er unge, andre en god del eldre. Noen har en skikkelig robust fysikk, de fleste er helt vanlige folk og noen har en god del utfordringer.

Noen har ambisjoner om å overleve sprintdistansen, andre vil gjøre en olympisk distanse så raskt som overhodet mulig. Jeg vet at noen (antakelig helt urealistisk) har lyst på en pallplass.

Noen finner det utfordrende fysisk, mentalt eller praktisk å få til tre treningstimer per uke. Andre er klare for minst fem ganger så store treningsmengder.

Noen har et lavt budsjett og sykler sin gamle terrengsykkel i løpeskoene – andre har allerede kjøpt seg sykkelrulle med wattmåler til racersykkelen.

Det denne gjengen derimot har til felles – er at de er skikkelig gira og klare for å gi gass! Klare for å utfordre seg selv, bevege seg ut av komfortsonen og utvikle seg. Klare for å oppleve mestringen ved å overvinne seg selv og sine egne begrensninger.

Gruppas trening, utvikling og til slutt selve konkurransen vil bli behørig delt i sosiale medier til alle som har lyst til å følge med oss på reisen. Har du lyst til å få vite hvordan det går med denne gjengen, og ikke minst hva dette er for noen spreke og kanskje litt gale mennesker?

 

Facebook: I dagene som kommer, vil hver og en av deltakerne bli presentert på min side Vanjaja . Blogginnlegg og oppdateringer fra hvordan det går med oss vil bli delt her.

Instagram: Følg #Orangestudio for å få med deg deltakernes egne bilder – og følg gjerne siden min vanjajas også, så du er sikker på å ikke gå glipp av noe😊

Snapchat: Legg til Vanjaja79, her kommer masse hverdagssnadder fra trening!

GLEDER MEG TIL Å DELE MED DERE;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: